Peres al Vi
Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 4 peres (no massa toves)
- ¾ de litre de vi negre
- Uns grans de cafè
- Una rama de vainilla natural
- Una llimona
- Xocolata de cobertura
- Mantega
- I un vaset de sucre.
Elaboració
• Pelarem les peres i mitja llimona, i ho posarem a bullir, juntament amb el vi, els grans de cafè, la vainilla i el sucre (posarem la pell de la llimona).
• Quan la pera sia cuita, la retirarem i deixarem que el vi es vagi reduint, afegint una mica més de sucre (al gust), fins que es faci xarop.
• Desfarem una mica de xocolata amb la mantega.
• Posarem les peres en un plat, hi tirarem pel damunt la xocolata, posarem la reducció del vi al costat amb els grans de cafè i la pell de la llimona tallada petita i a punt per gaudir.
Comparteix aquesta recepta: