Espinacs a l'estil oriental

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

- Posem a calentar oli de sèsam al WOK (un bon raig, gairebé un dit).
- Quan estigui calent hi afegim la ceba tallada en juliana. Espolsem sal a la ceba i la remenem durant un cinc minuts.
- Ara afegim el tomàquet tallat també amb la mida juliana i els saltegem amb la ceba per cinc minuts més (afegim un polsim de sucre).
- Afegim el carbassó tallat longitudinalment amb el pelador (prim), i afegim sal i pebre.
- En cinc minuts afegirem les espinaques, alhora que afegirem la soja mentre anem movent el WOK a temperatura força alta.
- Per acabar, haurem mòlt una mica de pebre de sishuan (provem-la primer, té un gust cítric molt especial), i l'espolsarem per sobre del wok abans de servir els plats.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a: