Melmelada d'albercocs
Categoria:
Tipus de plat: Confitures
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 quilos d'albercocs
- 1 Kg de sucre
- El suc d'una llimona
Elaboració
La vigília, netegem bé els albercocs i després els separem en dos troços i treiem el pinyol.
Els posem en un bol gran i hi afegim el sucre i el suc de la llimona, sense barrejarho, tapem amb film i ho deixem reposar 12 hores a la nevera.
L'endemà en una olla gran posarem tota la fruita i el suc que ha deixat anar al foc, i anem remenant fins que vagi espessint, 35 minuts aproximadament.
Ho triturem amb un túrmix.
Omplim els pots que ja tenim nets i estèrils, els tapem i els posem a coure, durant 25 minuts. que l'aigua els cobreixi del tot.
Els deixem refredar cap per avall i ja estan llestos.
Comparteix aquesta recepta: