Empedrat

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Esmicoleu el bacallà i poseu-lo en aigua si està molt salat.
En una altre plat, es posen les nyores en remull i obertes.
Les mongetes es posen al colador i es deixen escórrer.
En un plat, es posa aigua i mitja tassa de vinagre i la ceba a trossos. Així no serà tant picant.
El tomàquet per la salsa es fregeix.
S'escorren les nyores i se'ls treu la carn.
El bacallà s'escorre i es prova si està ben dessalat, la ceba també s'escorre.
En el morter es fa una picada amb els alls i la carn de les nyores, se'ls afegeix la salsa de tomàquet i mitja tassa de vinagre, es remena bé i es posa l'oli.
En una safata de servir, es posa les mongetes, la ceba, el bacallà, la salsa de tomàquet. S'adorna amb els pebrots tallats a rodanxes i les olives negres.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se