Estofat de patates i verdures

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Elaboració

En una cassola, fregiu-hi l'all i la ceba trossejada. Quan es comencin a enrossir, afegiu-hi el tomàquet i, així que estigui fregit, incorporeu-hi els espinacs capolats.
Doneu-hi un parell de voltes i, tot seguit, aboqueu-hi aigua, el vi, els cigrons, el llor, el julivert, el bacallà i el clau.
Al cap d'una estona, tireu-hi les patates, però procureu no interrompre la cocció dels cigrons o us quedaran durs. Si cal afegir-hi més aigua, ha d'estar bullint. La cocció ha de ser molt lenta per evitar que els cigrons es desfacin.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se