Espinacs i formatge de cabra
Ingredients
- 800gr. d'espinacs
- 3 tomàquets madurs grans
- 200 gr. de formatge de cabra
- 125 cl. de llet
- 100 gr. de farina
- 2 ous
- Oli d'oliva, una cullerada d'alfàbrega fresca picada, sal.
Utensilis
1 paella, 1 bol, 1 plata per forn,
Elaboració
Coure els espinacs en aigua bullint salada, escorra i reservar. En una paella amb una mica d'oli sofregir els tomàquets tallats a daus, afegir els espinacs trossejats, barregar i ofegar 10 minuts a foc baix. En un bol barregar la farina amb els ous, afegir la llet, treballar fins obtenir una pasta sense grumolls. Incorporar el formatge engrunat, una cullerada d'oli, l'alfàbrega, el sofregit d'espinacs i tomàquets. Posar en una plata i posar al forn a 200 uns 20 minuts. A mitga cocció tapeu la plata amb paper d'alumini.
Comparteix aquesta recepta: