Espinacs i formatge de cabra

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

1 paella, 1 bol, 1 plata per forn,

Elaboració

Coure els espinacs en aigua bullint salada, escorra i reservar. En una paella amb una mica d'oli sofregir els tomàquets tallats a daus, afegir els espinacs trossejats, barregar i ofegar 10 minuts a foc baix. En un bol barregar la farina amb els ous, afegir la llet, treballar fins obtenir una pasta sense grumolls. Incorporar el formatge engrunat, una cullerada d'oli, l'alfàbrega, el sofregit d'espinacs i tomàquets. Posar en una plata i posar al forn a 200 uns 20 minuts. A mitga cocció tapeu la plata amb paper d'alumini.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se