Pesto de pèsol amb parmesà i caviar de tomàquet

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Bullim els pèsols 3 minuts, els refresquem amb aigua i gel, així ens quedaran d’un color verd viu.
Els triturem amb l’oli d'oliva, l'all, l'alfàbrega, el parmesà, la sal i el pebre.
Fem les torrades amb el pa i li posem una cullerada a sobre.
Per fer el caviar de tomàquet fem servir les llavors i amb molta cura les posem a sobre.
En acabat posem sal maldon i pebre


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se