Pastis mariner

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

No poso quantitats, perque depens de les racions que vulgueu fer .
Posar una capa de pa sucat amb maionesa, ou dur i anxoves
2º capa pa maionesa, ansiam i gambeta cuita
3º capa de pa maionesa, tomata i pernil dolç
Acabem sempre amb pa, posem un pes al damunt i a la nevera
Al moment de servir, desmotllem, untem amb maionesa i adornem com mes agradi
A mi m'agrada amb ou dur ratllat tires de pebrot escalibat i anxoves

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se