Granissat de préssec

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Elaboració

Peleu els préssecs, trossegeu-los i tritureu-los amb la batedora
Afegiu-hi el cointreau o el licor de préssec. Barregeu-ho, afegiu-hi
els glaçons de gel, remeneu uns minuts i poseu-ho al congelador unes
hores. Retireu-ho i grateu-ho amb l'ajuda d'una cullera fins que tingui
textura de granissat. Serviu-ho en una copa acompanyat d'una bola de
gelat de vainilla

20min

Notes

Pesdó em vaig passar d'un 0 son 50 ml


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se