Conill estofat, amb gambetes i botifarra de perol

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer de tot, en una paella amb oli d'oliva, saltem les gambes, i tot seguit, les flamegem, amb un raig de conyac, i les reservem.
En una cassola de terrissa, agafem el conill salpebrat, i el sofregim amb oli d'oliva, i l'oli de fregir les gambes. Quan és mig ros, afegim la ceba, els alls, el llorer, i l'anet.
A continuació, afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet, el got de ví ranci, i una mica de brou, o aigua. Quan el conill ja és mig cuit, afegim les gambes, i la botifarra culana, tallada a rodelles, i deixem que cogui tot plegat, uns deu minuts més, i ja ho podrem treure a taula, en la mateixa cassola.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se