Amanida d'arros amb vinagreta de taronga

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Tallem els pebrots a tires molt fines.
Piquem la ceba, i la daurem a la paella amb 1 cullerada d'oli, afegim els pebrots i saltejem 5 minuts.
Bullim l'arros amb aigua, sal i unes gotes de llimona, una vegada cuit, refresquem amb aigua freda.
En un bol i posem l'arros, les gambetes,i la ceba i pebrot, remenem amb cura.
Fem la vinagreta, amb el suc de taronga, mostassa i l'oli, quant estigui ben emulsionat , posarem al arros remenem i a la nevera.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se