Gelat de vainilla amb codony i canyella

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Netegeu els codonys, talleu-los pel llarg en dos o més trossos i traieu-ne el cor. Deixeu-los en remull durant una hora o més en un recipient amb aigua i suc de llimona. Poseu-los en un plata de forn, amb la pell cap amunt, tireu-hi mig got de mel i poseu-los a forn baix durant uns 30 minuts. Traieu-los, gireu-los, tireu-hi la resta de la mel i l’ aigua i torneu-los al forn uns 25 minuts. Deixeu-los refredar.
Col·loqueu uns talls de codony en una copa de servei i poseu-hi al damunt el gelat de vainilla.

1h 30min

Notes

Podeu fer la recepta també amb sucre (1 got).
Podeu decorar el plat amb canyella en pols i mel; podeu posar uns pinyons damunt del gelat i afegir-hi una mica de nata muntada.
Si voleu fer la recepta més simple pelarem i bullirem en aigua, sal i oli els codonys. Després els escorrerem i els ensucrem.

Recepta publicada al DGS per en Jaume Fàbrega.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se