Pastís de Pernil

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Unteu un motlle de cake, (25 x 10 aproximadament) amb la mantega per tota la superfície, folreu-lo tot amb les llesques de pernil fines, que sobresur-tin del motlle, el que calgui per tapar-lo, poseu-hi a dins 3 llesques de pa, ben xopes amb ou batut, al damut 3 talls de formatge i una capa de pernil tallat a trossets petits, barrejat amb els dauets de bacó fumat,
repetiu el mateix dues vegades més el mateix procediment, i acabeu tapant amb el pernil que sobresut, untat amb ou perqué s'engaxi.
Ho posarem al forn regular uns 20 minutos aproximadament. Un cop cuit es deixa refredar uns 10 minuts, es pot servir calent si es vol.. o si es prefereix fred ho fiquem en la nevera d'un dia per a un altre, embolicat en paper film.
Es serveix acompayat amb una amanida de brots tendres i una
vinagreta de mel amb mostassa.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se