Puding de farnat de fruites,( macedonia)

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

10 racions

Utensilis

Quatre fulls, de paper de diari
una pudinera
una safata fonda; per anar al forn

Elaboració

Primer de tot, obrim el pot de les fruites, i les deixem escorrer en un colador, de un dia per altre. A part, fem bullir: la llet amb el sucre, la pell de llimona, la pell de taronja, i la branca de canyella. Quan la llet és freda, afegim els set ous sencers, retirem les pells de taronja i llimona, i la canyella, i passem la batedora, fins que tot plegat, és ben remenat. Seguidament, posem el caramel líquid en el fons de la pudinera, seguidament afegim el pa esmicolat,ho enborratxem amb un liquor, i a continuació, posem el farnat de fruites, tot ben repartit. Fet això, omplim la pudinera amb la barreja de la llet i els ous, i ho enfornem amb l'ajud de la safata fonda, amb els fulls de diari en el fons, i ple d'aigua, fins a tres quartes parts, de la pudinera. Ho posem a 180º, uns 45 minuts, i ja ho podrem deixar refredar, de un dia per altra, abans de desmotllar-lo.
En el moment de servir-ho a taula, el fem a talls regulars,( surten uns deu talls, de cada puding), i els reguem amb un mica de caramel líquid, pel damunt.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se