Tastet d'embotits (entremès) amb Xinet Mandarí

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Tres escuradents

Elaboració

Primer de tot, posem un cassó amb aigua, sal, i un ou, al foc, i quan comença a bullir, deixem que bulli, deu minuts, i tot seguit, el refredem a raig d'aixeta, i el pelem.
Agafem l'ou pelat, i amb l'ajud d'un ganivet, tallem una de les puntes de l'ou, per fer el barret del xinet.
Seguidament, agafem un escuradents, hi clavem una tira de pebrot vermell, una oliva farcida, un filet d'anxova, i la punta de l'ou, que hem tallat. Tot aquest conjunt, formen: la panxa, el cap, la cua, i el barret del xinet.
Ho clavem a la part de dalt de l'ou, i ja tenim una part del xinet, feta. Seguidament, agafem els dos escuradents que queden, hi clavem un filet d'anxova enrotllat, i un oliva farcida a la punta, i ja tenim els braços.
Tot seguit,els clavem en els costats de l'ou, i ja tenim llest el xinet.
El posem en el centre del plat, i anem posant els embotits, amb una mica de gracia, i per acabar el plat, rodegem el xinet, amb les rodelles, d'espetec, i ja el podrem servir a taula.
No cal que us digui, que farem tants plats, com comensals siguem a taula.

30min

Notes

Si voleu fer més abellidor el plat, podeu posar un niu de farnat de verdures amb maionesa,( ensaladilla russa), i damunt, posar-hi el xinet.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se