Carabassons Lluna Farcits

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posar aigua a bullir amb una mica de sal.
Rentar bé els carabassons, tallar-los la part superior amb la cueta i deixar-los bullir uns deu minuts. Treure'ls i deixar-los escórrer.
Picar la ceba i sofregir-la en una paella amb una mica d'oli fins que quedi transparent. Afegir els alls picats, donar unes voltes i afegir els xampinyons nets i trossejats petits. Amb l'ajuda d'una cullera, buidarem els carbassons, la polpa la picarem i agregarem a la barreja.
En una altra paella, courem una mica la carn, perquè deixi anar l'aigua. Afegir-la després a la ceba amb la salsa de tomàquet i deixar fer tot junt una mica.
Dissoldre la maizena en la llet, agregar a la mescla i deixar reduir una mica. Rectificar de sal i pebre i deixar refredar.
farcirem els carabassons. Empolseu-ho amb pebre vermell mòlt i posar damunt de cada carabasso una rodanxa de formatge de cabra de rulo, coure en el forn a 180º durant uns 15minuts.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se