Sèpia amb pèsols i patates

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola de terra s’hi posa oli i quan es calen s’hi tira la ceba i es fa enrossir.
A la meitat s’hi posa l’all tallat molt petit i quan tot es ben ros s’hi tira el tomàquet i es deixa que quedi ben sofregit.
Després s’hi tira la sèpia tallada a trossos i es deixa que es cogui.
Un cop cuita s’hi tira la “salsa” i se li donen un parell de voltes i ja s’hi poden tira les patates escapçades perquè es desfacin una mica i els pèsols. Es poden cobrir d'aigua o millor de fumet de peix.
A mig coure es tira la picada que haurem fet amb els ingredients abans esmentats.
Es deixa acabar de coure i se serveix ben calent.
També es pot servir amb un bon morter d'all i oli.

1h 10min

Notes

Plat tipic de Mataró


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se