Pa de pages a la italiana

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

Elaboració

Torrem el pa per un costat.
fregim el beicon i xampinyons
Posem les llesques de pa a la plata del forn, la part torrada a sota
Les pintem amb la salsa de tomaquet.
Fem unes amb beicon xampinyons i alfabrega.
Altres amb ceba tallada molt fina i pasada 1 minut per el microondes
tonyina, pebrot escalibat i orenga.
Posem a totes les llesques olives farçides i molt formatge ratllat.
les posem a gratinar al forn a la part baixa

20min

Notes

no he posat quantitas, perque depent de les llesques que fem


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se