Gelat de stracciatella

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Geladora (opcional)

Elaboració

1. En un pot posar la nata, la llet, el sucre i la vainilla. Remenar bé i escalfar sense que arribi a bullir.
2. Retirar del foc i afegir la mel fins que es dissolgui.
3. Deixar refredar i després posar a la nevera durant 1 hora.
4. Posar la barreja en l'heladera (recordeu que ha d'haver estat al congelador 24 hores abans) i quan estigui a punt d'acabar afegir els trossets de xocolata.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se