Cogombre amb alvocat

La vaig aprendre a Cuba

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Peleu el cogombre i talleu-lo a rodanxes fines. Distribuiu les rodanxes sobre un plat pla. Amaníu el cogombre amb la sal, el pebre negre (al gust), el vinagre i l'oli d'oliva. A continuació partiu l'alvocat per la meitat, treieu-li l'os i peleu-lo. Talleu-lo a rodanxes fines i poseu-les sobre el cogombre amanit. Poseu-li una mica d'oli d'oliva per sobre i ja es pot menjar
S'ha de menjar de seguida ja que l'alvocat s'oxida rapidament.

5min

Notes


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se