Conill a la crema amb panses, pinyons, i peres

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un estri, per treure el cor de les peres
Un colador xinès
Un batedor de varetes

Elaboració

Primer de tot, en un cassó amb aigua bullint, escaldem durant cinc minuts, els pinyons, i les panses, i ho reservem. Agafem les peres, les pelem, els hi traiem el cor, les tallem en quatre trossos a lo llarg, i les posem en un cassó amb aigua, i un polsim de sucre, durant uns deu minuts, i les reservem.
En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, sofregim el conill salpebrat, juntament amb : la ceba, i els alls. Seguidament, afegim el ví ranci, i el brou de pollastre.
Quan el conill és gairebé cuit, el retirem de la cassola, i tot el suc amb la bresa, el passem per la batedora elèctrica, i el colem amb el colador xinès.
Tornem a posar el conill a la cassola, i la salsa, la posem en un cassó, hon acabarem de fer-la.
En el cassó hon tenim la salsa, afegim la nata líquida, afegim un polsim de nou moscada, corregim de sal si cal, i anem remenant amb l'ajud del batedor de varetes, fins que tenim una crema homogènea.
Tot seguit, posem: la crema, els pinyons, i les peres, donem unes secsades a la cassola, perqué quedi tot el conjunt ben barrejat, i ho deixem coure tot plegat, uns deu minuts més, abans de treure-ho a taula, en la mateixa cassola.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se