Amanida de bicicletes,( pasta)

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una safata ben bonica, per servir l'amanida

Elaboració

En un cassó amb aigua, sal, i un toc de mantega, bullim les bicicletes, fins que són al "dente ", les refredem, i les reservem.
A part, netegem les endivies, les desfullem, i les reservem en aigua.
Seguidament, en un atuell gran, posem: les bicicletes ben escorregudes, els tomàquets xerri tallats per la meitat, les olives arbequines, el blat de moro, la tonyina ben esmicolada, la pastanaga ratllada, i els "burguitos" d'Arias. Amb l'ajud de dues espàtules de fusta, ho remenem ben remenat, en compte no es desmanegui cap element, i ho amanim amb la vinagreta per amanides. En el moment de servir-ho a taula, posem les fulles d'endivies, fent una senefa per tot el voltant de la safata, i en el centre de la safata, anem repartint tota l'amanida, amb una mica de gust, i gràcia.

40min

Notes

Les bicicletes, són un nou tipus de pasta que, " pastes Gallo", ha tret al mercat. És un tipus de pasta molt simpàtica, que per els menuts de la casa, segur que els ajudarà a menjar-sela d'una manera més agradable.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se