Embolcalls de fortmatge i orenga

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

Elaboració

Tallar la pasta filo a quadradets de uns 15 x 15 centímetres ( mínim tres fulls junts )
Posar trossets de formatge en cada quadradet, espolsar pel damunt orenga.
Embolicar els quadradets , que quedin ben tancats, pintar-los amb margarina fosa i posar-los en una platera per anar al forn, a la que haurem posat un paper de forn, si no en tenim untem la placa amb margarina, procurem que els plecs de la pasta filo quedin a sota.
Quan estiguin torradets traurem del forn i els deixarem refredar.

30min

Notes

Un paquet de pasta filo dona per molt, podem fer la candidat que vulguem i guardar l resta a la nevera uns 15 dies, això si a de estar ben tancat el paquet.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se