Sardines escabetxades

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Netegeu les sardines i traieu les el cap i les escates. Renteu-les bé, saleu-les i enfarineu-les traient l'excès de farina. Fregiu les en oli abundant, 1 dit d'oli ben bé a la paella. Un cop rosses, aneu les reservat ben colocades, capicuades i en més d'un sostre si cal, en una plata resistent a l'escalfor. Netegeu els alls, talleu la farigola i les fulles de llorer. Quan hagueu acabat de fregir totes les sardines, voleu l'oli i passeu-lo a una altra paella. Quan l'oli estigui a punt afegiu-hi els alls, el llorer i la farigola; vigileu que no es cremin els alls. Afegiu un parell de cullerades curulls de pebre vermell i el got de vinagre. Ho deixeu al foc fins que desaparegui la flaire d'agror del vinagre.
Aboqueu la preparació per sobre les sardines i escampeu-la bé, que quedin ben copes en la salsa. Tapeu-les amb un plàstic i quan siguin fredes poseu les a la nevera. Deixeu-les reposar un parell de dies mínim abans de consumir-les.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se