Puré de patates amb cúpula de formatge

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela les patates i talla-les en trossos petits.
Cou les patates amb els alls pelats i quan estiguin cuites les escorres.
Aixafa les patates i afegeix la llet i la crema ben calentes, barreja bé i afegeix la mantega, assaona amb sal i nou moscada.
Omple la mescla de puré en una forma refractaria i escampa el formatge ratllat pel damunt.
Gratina al forn a 180 graus fins que el formatge tingui un bon color daurat


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se