Terrina de Pebrot

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Prees calfa el forn a 190 ° C.
Talla el pebrot en dues meitats, treu les llavors i la pell blanca, talla en cubs petits
Ofega durant uns minuts en oli, a foc lent, sense que agafi color.
Bat els ous, el iogurt, la mostassa, la sal i el pebre, afegeix el pebre vermell i barreja be
Col·loca la barreja en un petit motlle de terrina ben untat amb mantega,
En una cassola amb aigua bullint col·loca la terrina i enforna durant uns 45 minuts
Un cop cuita, espera que es refredi per treure del motlle


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se