Canelons de samfaina amb ou ferrat

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Quatre cassoletes de terrissa, de mida mitjana
Un drap blanc de cotó,( per embolicar els canelons)

Elaboració

En una olla ample amb aigua,sal i un punt de mantega, bullim els canelons fins que són cuits al " dente ", i tot seguit, els refredem amb aigua freda, els posem damunt el drap de cotó, i els reservem.
A part, fem la quantitat de samfaina que necessitem per omplir els dotze canelons, i tot seguit, ja podrem omplir i embolicar els canelons, i posar-los de tres en tres, en les cassoletes. Tot seguit, els espolsem amb una mica de formatge ratllat,( sense beixamel), i els enfornem a 180º, fins que són una mica rossejats.
A part, en una paella amb oli d'oliva, fem un ou ferrat per cassoleta, i el fiquem damunt dels canelons, al vell mig de la cassoleta, i ja els podrem servir a taula, amb un plat a sota, per tal de no cremar-nos.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se