Pastís de mores
Aquest deliciós pastís només el faig al final de l'estiu quan puc collir mores fresques.
Categoria:
Tipus de plat: Pastís
Estació:
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 175 grs. de farina per fer pastissos
- Un pols de sal
- 100 grs. de mantega a temperatura ambient
- 100 grs. de sucre
- 250 grs. de mores
- 250 grs. de pomes ratllades
- 3 ous
- Sucre de llustre
Elaboració
Prescalfeu el forn a 180 graus. En grasses amb mantega un motlle rodò dels que es poden desmuntar. En un bol, tamisseu la farina amb la sal i pasteu-la amb la mantega fins que quedin ben unides. Afegiu-hi el sucre, les fruites i els tres ous, remeneu amb cullera de fusta fins que quedi ben amalgamat.
Aboqueu la preparació en el motlle i enforneu uns 45-50 min.
Empolseu per sobre amb el sucre de llustre quan el pastís encara és tebi.
Comparteix aquesta recepta: