Arròs de conill i trompetes de la mort a la cassola

Ingredients

  • 350 g arròs bomba
  • 1 conill
  • 2 cebes
  • 1 pebrot
  • 4 tomàquets
  • ½ fulla de llorer
  • 2 grans d’all
  • 1 litre d’aigua
  • 200 g de trompetes de la mort seques
  • Oli
  • Sal
  • Vi blanc
  • Julivert

4 racions

Elaboració

Primer posarem les trompetes de la mort en un pot d’aigua per hidratar-les. Quan les tinguem a punt les escorrerem i guardarem l’aigua; a aquesta aigua n’hi afegirem una mica més i la posarem a bullir, per fer un brou de trompetes. Tallarem el conill a trossets petits i el salarem.
En una cassola amb una mica d’oli enrossirem el conill, (quan el tinguem daurat), hi afegirem la ceba, el pebrot, tot tallat molt petit. Quan la ceba sigui ben rossa, hi tirarem el vi blanc, i ho deixarem a foc lent, fins que es redueixi tot el líquid. Tot seguit hi afegirem les trompetes de la mort, el tomàquet ratllat i el llorer i ho deixem confitar.
Un cop tinguem el sofregit ben confitat, hi tirarem l’arròs, que fregirem, i el brou de trompetes.
Salpebrem i ho deixem coure. Passats uns 10 minuts hi afegirem una picada d’all i julivert, (a picada, si volem aconseguir un gust més potenciat, hi podem incorporar una mica del fetge del conill rostit), rectificarem de sal i deixarem uns 8 o 9 minuts més. (el temps de coure l’arròs depèn del tipus que fem servir).


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3149 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: