Pollastre amb pressecs

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Salpebreu el pollastre i enfarineu-lo.
En una cassola amb oli, daura el pollastre i reserveu-lo.
En el mateix oli, ofegueu la ceba picada amb el minipimer. Poseu-hi el pollastre, el vi.
Afegiu-hi l'almivar de la llauna i la pastilla de caldo esmicolada i, deixeu-ho coure a foc suau fins que estigui tendre, uns 35 minuts.
Afegiu-hi els préssecs uns minuts abans d'acabar la cocció.
NOTA: Podeu posar-li 2 pastilles de caldo si queda molt dolç

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a: