Canyes de pasta de full amb cabell d'angel i xocolata
Categoria:
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 lamina de pasta de full rectangular
- 1 ou per pintar
- 1 llauna de cabell d'angel
- 1 lamina de pasta de full rectangular
- 2 rajoles de xocolata sense llet
- Ametlla granet
- Sucre
Elaboració
CABELL D'ANGEL
Desenrotllar 1 lamina de pasta de full i partiu-la per
la meitat a lo llarg.
Escampeu-hi cabell d'angel per sobre. Pinteu la bora amb ou batut i doblegueu-la sobre si mateixa.
Aplaneu-ho amb els dits i feu-hi uns talls com si fossin una cresta.
Pinteu-la amb l'ou batut, escampeu-hi les ametlles i sucre.
Feu el mateix a l'altre meitat.
Partiu-les per la meitat perquè no siguin tant llargues
XOCOLATA
Desenrotlleu 1 lamina de pasta de full i partiu-la per la meitat a lo llarg.
Poseu-hi en el centre dues tires de xocolata. Pinteu la bora amb ou batut i doblegueu-la sobre si mateixa.
Aplaneu-ho amb els dita i feu-hi uns talls com si fos una cresta.
Pinteu-la amb l'ou batut, feu-hi uns talls en diagonal a sobre i poseu-hi ametlles i sucre.
Feu el mateix a l'altre meitat.
Poseu-ho al forn a 200ºC amb escalfor dalt i baix durant 25 a 30 minuts.
Notes
el xocolata es per fondre
Comparteix aquesta recepta: