Canyes de pasta de full amb cabell d'angel i xocolata

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

10 racions

Elaboració

CABELL D'ANGEL
Desenrotllar 1 lamina de pasta de full i partiu-la per
la meitat a lo llarg.
Escampeu-hi cabell d'angel per sobre. Pinteu la bora amb ou batut i doblegueu-la sobre si mateixa.
Aplaneu-ho amb els dits i feu-hi uns talls com si fossin una cresta.
Pinteu-la amb l'ou batut, escampeu-hi les ametlles i sucre.
Feu el mateix a l'altre meitat.
Partiu-les per la meitat perquè no siguin tant llargues
XOCOLATA
Desenrotlleu 1 lamina de pasta de full i partiu-la per la meitat a lo llarg.
Poseu-hi en el centre dues tires de xocolata. Pinteu la bora amb ou batut i doblegueu-la sobre si mateixa.
Aplaneu-ho amb els dita i feu-hi uns talls com si fos una cresta.
Pinteu-la amb l'ou batut, feu-hi uns talls en diagonal a sobre i poseu-hi ametlles i sucre.
Feu el mateix a l'altre meitat.
Poseu-ho al forn a 200ºC amb escalfor dalt i baix durant 25 a 30 minuts.

Notes

el xocolata es per fondre


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se