Canelons de bledes (de règim)

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Neteja, pica i bull les bledes
Pica les escalunyes i ofega amb la margarina a foc lent
Afegeix els ous, batuts lleugerament amb una forquilla, la llet i les bledes i sense deixar de remenar afegeix nou moscada. llorer, sal i pebre
Un cop fora del foc incorpora el formatge Emmental i barreja bé amb una espàtula de fusta
Omple els canelons, cobreix amb salsa de ceba i gratina

Salsa de ceba :

1 quilo de ceba tallada finíssima
80 grams de mantega
100 grams de formatge parmesà ratllat
8 cullerades de tomàquet concentrat
½ litre de Llet
1 cullerada de julivert picat
Sal i pebre
En un recipient de fons gruixut fon la mantega i ofega la ceba a foc molt suau, fins que estigui tova i comenci a daurar
Afegeix el tomàquet, el julivert, la llet, el formatge parmesà, la sal i el pebre


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se