Potatge de cigrons amb botifarra esparracada

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una sopera de porcellana, ben bonica

Elaboració

En una cassola fonda, fregim els porros amb oli d'oliva, els alls pelats i el llorer.
Seguidament, afegim una mica de tomàquet fregit, i el brou de coure els cigrons.
A continuació, afegim la botifarra esparracada, amb l'ajud d'un ganivet, i el grapat de fideus del nº2. Anem remenant amb una espàtula, corregim de sal, fins que tot el conjunt és cuit, i ja el podrem servir a taula en una sopera de porcellana ben bonica.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se