Salmo picant al forn (recepta vietnamita)

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:

Ingredients

4 racions

Elaboració

Es talla el salmo a trosos de uns 5 cm i es marca a la planxa
En una batedora si posan tots els ingredients i es fa una salsa
Es posa com a fons en una plata de forn i a sobre si posan el trosos de salmo em la pell mirant amunt sensa que la salsa pasi per sobre
I o posarem al forn sobre i sota precalentat a 180 graus durant 20 minuts

15min

Notes

No porta gens de oli ni cap mena de greix pasat el propi del salmo, ideal per dietas


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se