Pit de pollastre farcit
Ingredients
- 4 pits de pollastre desosat
- 4 làmines de pernil dolç
- 4 làmines de formatge
- 1 ceba gran
- 1 pebrot vermell
- 1 albergínia
- 1 troç de carabassa
- 12 patates petites
- 4 tomacons
- 2 fulles de llorer
- 1 gotet de vi blanc
- Sal - pebre- oli
Elaboració
Partir els pits de pollastre per la meitat, salpebrar al gust i farcir-los amb el formatge i el pernil dolç. Lligar-ho per que al coure no es desmonti. En una paella amb oli, enrossir-los fins que quedin dauradets i reservar.
Rentar ben netes les patates i posar.les a bullir amb aigua i sal.
Fer un sofregit amb: la ceba tallada a cuadradets, quan estigui mig cuita, afegir el pebrot, l'albgergínia i la carabassa també a quadradets. Deixar-ho tapat a foc lent. Als 5 minuts, afegir un gotet de vi blanc i les fulles de llorer. Posar-hi els pits de pollastre i anar-los girant per que quedin ben cuits.
Pelar les patates i afegir-les a la cassola.
Mentre es couen les verdures, tallar els tomacons a rodanxes, fregir-los i reservar-los per la decoració.
Treure els fils que els hem lligat, tallar i emplatar acompanyats de les verdures.
Comparteix aquesta recepta: