Xoriç a la sidra

Senzill i deliciós, és ideal per un sopar de "tapetes".

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Elaboració

Tallem el xoriç a rodanxes i el posem en una cassoleta de terrissa amb un rajolí d'oli.
Pelem i tallem la ceba a juliana fina i posem al damunt de les rodanxes de xoricet.
Posem al forn amb el gratinador i a 180 graus, fins que veieu que la ceba comença a ser una mica rosseta, després afegim la sidra i deixem coure fins que s'hagi evaporat.
Servir ben calentó.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se