Gules saltades amb bolets i botifarra de perol

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa de mida mitjana amb tapa.

Elaboració

Primerament, en la cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, fregim els alls laminats i el bitxo tallat a rodelles. Quan són mig fregits, afegim les gules amb un polsim de sal donem unes voltes amb ua espàtula de fusta, i ho retirem del foc.
Seguidament, retirem les gules, els alls i el bitxo, i en el mateix oli fregirem els bolets una mica picolats amb l'ajud d'un ganivet. Quan els bolets són mig cuits, afegim la botifarra negre sense pell tallada a rodelles. A continuació, afegim les gules sense els alls ni el bitxo, coregim de sal, i deixem que cogui tot plegat amb la cassola tapada, uns deu minuts més, abans de treure-ho a taula, en la mateixa cassola.

40min

Notes

Aquesta recepta la farem amb gules, que són més econòmiques, així com amb barreja de bolets en conserva, encara que es pot fer amb qualsevol tipus de bolet.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se