Cassoletes de pasta de full amb crema, panses i ametlles laminades

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Sis motlles metàlics per fer tartaletes, de mida mitjana.
Paper per el forn.
Un corró per estirar la pasta
Un corró per punxar la pasta
Una mànega pastissera
Un bufador, o una pala per cremar la crema
Una safata de cartró rodona, amb blonda.

Elaboració

Primerament, farem la crema pastissera com explico a la meva recepta, i la deixarem reposar.
Tot seguit, posarem les ametlles laminades damunt un paper per anar al forn, ben espolsades amb sucre, i les coem a 180º, fins que estiguin torrades.
A continuació, agafem la pasta de full, l'estirem amb el corró, i tot seguit la punxem.
Seguidament, untem el motlle amb mantega, i l'espolsem amb farina, per tal que no s'enganxi la pasta de full en coure-la. Folrem els motlles, i els posem a coure al forn a 180º, fins que són cuits i els reservem.
A part, en un cassó amb aigua bullint, escaldem les panses de Corint, i tot seguit, les escorrem i les reservem.
Seguidament, agafem les cassoletes de pasta de full, posem unes quantes panses en el fons, i amb l'ajud de la mànega pastissera les omplim amb la crema pastissera, fins a tres quartes parts de la cassoleta. Tot seguit, les espolsem amb sucre, i les cremem amb un bufador, o una pala de cremar la crema. Després, anem repartint les ametlles pel damunt de la crema,(que quedin el més ben repartides i planes possible), i ja les tindrem llestes per servir amb una safata de cartró amb una blonda ben bonica.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se