Crestes de bacalla i bolets
Categoria:
Tipus de plat: Crestes
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Pasta de empanadilles; 200 grams de bacalla trinxat; 200 grams de barreja de bolets; 2 cebes i un xic de tomaquet
Elaboració
fregirem el bacallà trinxat amb un xic d'oli d'oliva, mentres es fa el bacallà posarem els bolets en un altre paella i els sofregirem amb un xic d'all i julivert, un cop fet el bacallà el retirarem i posarem la ceba tallada a dauets a fregir molt a poc a poc que quedi ven feta, quant tenim la ceba ja feta hi afegirem un xic de tomàquet per acabar de fer el sofregit amb un xic de vi blanc per aromatitzar el sofregit, afegirem el bacallà i també els bolets per acabar el farciment de les crestes, iniciarem a omplenar les crestes i les fregirem amb oli vegetal fins que quedin ven doradetes.
Notes
es pot servir acompanyat d'una salsa de porro i pebrot vermell al forn amb vi blanc
Comparteix aquesta recepta: