"Caramella de carne y verduras" con salsa de cebolla caramelizada y frutos secos

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Ingredientes
  • Para 2-3 personas
  • 300 gr. de Caramella de carne y verduras
  • Salsa
  • 4-5 nueces
  • 15-20 piñones
  • 1 castaña
  • 1 c/s de Cebolla caramelizada
  • 150 nata líquida
  • Queso parmesano
  • Leche (opcional)
  • Sal/Pimienta

2 racions

Elaboració

Preparamos la salsa, poniendo una nuez de mantequilla en una sartén junto los frutos secos picados. Los doramos, removiendo para que no se quemen. Reservamos.
En la misma sartén, ponemos la cebolla caramelizada y la nata líquida, dejamos unos minutos para que espese la salsa (si queda muy espesa, la podéis aligerar añadiendo un poco de leche) salpimentamos y reservamos.
Cocemos la pasta, hirviéndola en abundante agua con sal, cuando haya empezado e hervir, añadimos la pasta y dejamos cocer 4-5 min.
Escurrimos con una espumadera, ponemos la salsa en el fondo del plato, la pasta y los frutos secos por encima. Rallamos un poco de queso parmesano.
NOTAS: Siempre tengo hecha cebolla caramelizada, ya que en un momento, tenemos una deliciosa salsa tanto para pasta, como carnes....

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1237 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: