Gelat de xocolata amb xili i mango flamejat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela els mangos.
Talla la carn a rodanxes de 5 mm de gruix des del nucli.
Barrega el sucre amb el pebre de caiena.
Poc abans de servir passa les llesques de mango pel sucre i caramel•litza en una paella de tefló, a foc alt durant un curt temps, treu de la paella les llesques de mango i deixa refredar sobre paper d'enfornar.
Reserva el caramel que queda a la paella i afegeix dues terceres parts de rom i dissol el conjunt a foc mol suau.
Serveix les rodanxes de mango amb una bola de gelat de xocolata, espolsa pel damunt el cacau en pols.
Aboca la resta de rom a la salsa, treu la paella del foc i flameja la salsa.
Aboca sobre les rodanxes quan encara el rom estigui cremant.
Serveix immediatament


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se