Flams de formatge fresc amb coulis de maduixes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Utensilis

Una batedora elèctrica amb varetes per muntar la nata
Vuit flameretes de mida mitjana
Una llengua de goma
Una cullera gran

Elaboració

Primerament, agafem les flamerets i posem una mica de xarop o coulis de maduixes al fons, i les reservem. A part, en un bol posem les fulles de gelatina en remull amb aigua freda, fins que són toves.
Seguidament, posem la nata en un bol, i amb la batedora elèctrica, la semi- muntem. Tot seguit, afegim el sucre, i seguim remenant amb la batedora, seguidament, afegim el formatge, i seguim remenant, i ja per acabar, afegim la gelatina barrejada amb una mica de llet, escalfada en un cassó, i seguim remenant-ho tot plegat, fins que hem aconsseguit una pasta fina i homogènea.
A continuació, anem omplint les flameretes amb la pasta de formatge, amb l'ajud d'una cullera gran i la llengua de goma.
Un cop plenes, les deixem reposar un minim de sis hores a la nevera, abans de desclavar-les i servir-les a taula, com si es tractés d'un flam normal.

1h

Notes

També podem fer servir un pot de xarop de fruits vermells, en comptes de coulis de maduixes naturals.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se