Trenes de pasta de full amb cabell d'angel

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Desplegueu les lamines de pasta de full.
Dividiu la pasta de full en 3 parts, sent la del mig una mica més ample que les altres dels costats, pero sense tallar-les.
A la del part del mig, poseu-hi el cabell d'angel ben escampat i a la part dels costats, feu uns tall en diagonal mirant cap avall.
Comenceu a cobrir-la posant-hi una tira de cada costat i així quedarà coberta.
Pinteu.la amb l'ou batut i poseu-la damunt del paper de forn. Coeu-les a 200ºC amb calor dalt i baix i posada a baix del tot del forn, durant 30 minuts.
Quan estigui freda, podeu empolsar-les amb sucre glas.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se