Ossobuco amb salsa
Ingredients
- 4 trossos d'ossobuco
- farina
- 1 got de vi blanc
- 1 got de brou de carn
- 1 ceba mitjana
- 4-6 tomàquets madurs
- sal
- pebre
- una mica de pell de llimona rallada
- herbes aromàtiques
Elaboració
- Posem a escalfar oli en una paella,mentrestant anem enfarinant els trossos de carn ja salpebrats, quan l'oli estigui calent posem els trossos a fregir i els traiem un cop estiguin rossos i els reservem.
- Tallem la ceba ben menuda, la sofregim, mentrestant anem tallant els tomàquets a daus, quant la ceba estigui cuita afegim els daus de tomàquets i els anem xafant, quant estigui tot cuit afegim el polsim de pell rallada de llimona i la cullaradeta de herbes aromàtiques, afegim també el vi blanc i el brou i li donem algunes voltes.
- Agafem una olla fonda, posem els trossos de carn reservats i afegim per sobre la salsa de la paella, abaixem el foc i deixem coure durant una hora a foc ben lent i controlant que no s'enganxi.
Notes
- Si abans de fregir la carn a la apella l'espolsem podrem aprofitar el mateix oli per fer la ceba
Comparteix aquesta recepta: