Pa de pita amb salsitxes

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

- Tallem la ceba, el pebrot verd i el vermell a juliana.
- En una paella fregim les salsitxes, també es poden fer a la planxa. Un cop les tinguem cuites les tallem en trossos no gaire grans
- Per una altra banda, escalfem oli en una paella, quant estigui calent i afegim la ceba, quant aquesta comenci a estar transparent i afegim els dos tipus de pebrot i acabem de sofregir. Quant es vegi tot cuit afegim els trossos de salsitxa i els pinyons.
- Obrim el pa de pita per una de les dues bandes, el torrem una mica i el farcim amb el preparat anterior i ja ho podem servir

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se