Musclos amb verduretes

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

- Netejar els musclos, posar dins una cassola i afegir-hi el vi blanc, coure'ls fins que s'obrin. Colar-los però reservant el suc que hagin tret.
- Tallar la ceba, el pebrot verd i el pebrot vermell a daus petits. Escalfar oli en una paella i sofregir la ceba a foc lent, quant estigui cuita afegir-hi els dos tipus de pebrot i coure. Un cop es vegin cuits abaixar el foc, salpebrar al gust, tirar el timó llimoner per sobre i afegir-hi el suc dels musclos, deixar caure a poc a poc fins que quedi tot melòs.
- Mentrestant triar els musclos, retirar els que no s'hagin obert i treure una de les closques, un cop les verdures estiguin ben cuites afegir-hi els musclos donar unes quantes voltes per que agafin temperatura i servir

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se