Ous en dos temps

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Agafo un ou i separo la clara del rovell (jo el poso en un plat fondo o un bol i trec el rovell amb les mans netes que és molt més fàcil).
En una paella mitjana, hi poso un rajolí d'oli extra verge (jo faig servir oli de Siurana en el que abans haurem sofregit uns alls i un tros de bitxo).
Després de remenar suaument amb unes varetes la clara per homogeneïtzar-la, la posem a la paella calenta fins que estigui al punt.
Un cop emplatada la base, amb molt de compte posem el rovell a la paella amb dues gotes d'oli i solidifiquem lleument només la base, que col·locarem estratègicament damunt la clara que havíem emplatat prèviament.
Amb un sospir de pebre acabat de moldre i un polsim de flor de sal o sal maldon, ja tenim el plat base fet.
Ara es poden combinar amb qualsevol sofregit o acompanyament. En aquest cas amb rovellons i el cor d'un api a la planxa. Un bon vi de la terra per acompanyar.

10min

Notes

Aquesta elaboració ens permet coure al punt de cadascú tant la clara com el rovell,


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se