Truita de carbassó, ceba i xoriç

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

- Tallem el carabassó, la ceba i el xoriç a daus.
- Escalfem oli en una paella, quant estigui calent abaixem el foc i afegim el carabassó, el anem coent fins que quedi ben tendre i hagi eliminat part de l'aigua, llavors afegim la ceba, la coem lentament fins que estigui transparent i finalment i afegim el xoriç.
- Batem els 5 ous, afegim la sal als ous batuts i els posem a la paella, apugem el foc. Un cop creiem convenient girem la truita i la deixem coure per l'altra banda

30min

Notes

Truita preparada amb els pocs ingredients que es troba un a la nevera i ha de fer alguna cosa per sopar


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se