Pit de pollastre amb salsa de llimona

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

- En un plat posem farina per poder arrebossar els pits, en aquesta farina abans de començar arrebossar hi afegirem la cullerada (petita) de pebre vermell i ho barrejarem.
- Salpebrem els pits de pollastre, els arrebossem amb la farina que hem preparat i els espolsem per eliminar l'excés de farina.
- Posem a escalfar oli en una paella, quant estigui calent afegim els pits de pollastre i els rostim per les dues bandes.
- Mentrestant es van rostin els pits de pollastre agafarem un got on l'omplirem fins la meitat d'aigua aproximadament i el suc de la mitja llimona, o barrejarem.
- Quant estiguin rostits els pits abaixem el foc afegim el líquid del got, deixem coure lentament uns 10 minuts.

30min

Notes

- La quantitat de suc de llimona es pot variar segons els gust de cadascú.
- Si algú li agrada el menjar amb un toc picant el pebre vermell pot ser picant en comptes de dolç
- Un cop afegim el suc de llimona + l'aigua, a vegades es bo girar la carn. Els pits de pollastre poden ser molt gruixuts i es millor ajudar a la seva cocció girant-los


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se