Bunyols de pernil i formatge
Ingredients
- 100 grms. de formatge de bola
- 100 grms. de pernil dolç
- 50 grms. de mantega
- 120 grms. de farina
- 2 ous
- Sal i pebre
- Oli per fregir
Elaboració
Tallem el formatge i el pernil a dauets.
Posem un vas d'aigua freda a una cassola, afegim la mantega tallada a daus i dos pesics de sal.
Calentem a foc suau, quant començi a bullir,treiem del foc i afegim la farina de cop.
Amb una cullera de fusta remenem fort.
Tornem a posar al foc sense deixar de remenar 2 minuts a foc suau.
Deixem refredar una mica i afegim els ous un a un baten amb les baretes, fins que tot quedi ben
barrejat.
Afegim el pernil i formatge.
Posem abundant oli a una paella alta i quant estigui calent anem posan culleradetes de pasta.
Quant estiguin daurats els posem damunt paper absorbent.
Servir molt calents.
Comparteix aquesta recepta: