Bunyols de pernil i formatge

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Tallem el formatge i el pernil a dauets.
Posem un vas d'aigua freda a una cassola, afegim la mantega tallada a daus i dos pesics de sal.
Calentem a foc suau, quant començi a bullir,treiem del foc i afegim la farina de cop.
Amb una cullera de fusta remenem fort.
Tornem a posar al foc sense deixar de remenar 2 minuts a foc suau.
Deixem refredar una mica i afegim els ous un a un baten amb les baretes, fins que tot quedi ben
barrejat.
Afegim el pernil i formatge.
Posem abundant oli a una paella alta i quant estigui calent anem posan culleradetes de pasta.
Quant estiguin daurats els posem damunt paper absorbent.
Servir molt calents.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se